Ze zeggen rood is de kleur van de passie, geel de kleur van vreugde, paars van groei en harmonie. Wij denken dat er een plek is voor elke kleur en gevoel en we vieren ze in hun meest elegante vorm.
Geïnspireerd door de glans en pracht van de meest stralende royalty’s van de wereld, maakt het Nederlandse merk C’est Moi Jewels, sieraden van de hoogste kwaliteit en meest verfijnde smaak, en vooral om ú een verfijnde en unieke collectie sieraden te bieden.
Van het beste 14 karaat goud tot de kleinste handgemaakte edelsteen, brengt elk itim van C’est Moi het beste van de mooiste creaties van de natuur om iedere vrouwelijke stijl te verrijken en aan te vullen.

De sieraden onderling zijn eenvoudig te combineren en zijn ontworpen voor verscheidenheid en gemak, waardoor u de vrijheid hebt tot het creëren van gepersonaliseerde sieraden die zo dynamisch en uniek zijn als u zelf bent.
Met een prachtig assortiment van creolen en creoolhangers zijn wij bij Juwelier Haas blij dat  de C’est Moi Jewelry collectie bij ons verkrijgbaar is om tijdloze luxe sieraden aan te kunnen bieden.