Juwelier HAAS is officieel dealer van de luxe Ebel horloges. Onze klanten krijgen bij aanschaf van een Ebel daarom altijd de officiële garantiepapieren en drie jaar fabriekgarantie. Daarnaast kunt u profiteren van onze speciale levenslange batterijservice en waterdichtheidscontroles.

De ontwerpers van Ebel worden ook wel de ‘Architects of Time’ genoemd en dat is niet voor niets. Bij Ebel is namelijk alleen het beste goed genoeg, daarom worden alleen de mooiste metalen, edelstenen, diamanten, leersoorten etc. geselecteerd voor de horloges.

Ebel heeft in de ruim 100 jaar van zijn bestaan een aantal bijzondere uurwerken en horloges ontwikkeld die het merk wereldberoemd hebben gemaakt. Ebel is een horlogemerk dat bekend staat om zijn klasse en elegantie. De dames en heren modellen van Ebel zijn een waar sieraad om de pols. Bekende en gewilde modellen zijn Classic Wave, Classic Sport, Brasilia, Beluga en Onde. De collectie van Ebel bestaat uit horloges met Zwitserse kwaliteit voor zowel dames als heren.